Produk

  • PVC floor

    Lantai PVC

    Lantai vinil homogen, uga dijenengi lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, yaiku lapisan saka bahan sing padha, warna lan pola sing padha ing kabeh ketebalan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien. 

  • Homogeneous ESD Vinyl Floor

    Lantai Vinil ESD sing homogen

    Lantai vinil homogen ESD nduweni fungsi anti-statis permanen amarga nggunakake jaringan statis konduktif sing digawe ing antarmuka partikel plastik bebarengan karo kinerja lantai vinil homogen umum kayata anti banyu, tahan api, tahan nyandhang, nyerep swara, tahan kimia lsp.

  • Ximalaya PVC hospital vinyl flooring

    Lantai vinil rumah sakit Ximalaya PVC

    Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.

  • Fanjingshan antibacterial homogeneous vinyl floor

    Lantai vinil homogen antibakteri Fanjingshan

    Lantai vinil homogen, uga diarani lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, digawe saka lapisan bahan sing padha, warna lan pola sing padha sajrone kekandelan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien.

  • Flooring Accessories

    Aksesoris jogan

    Kanthi nggunakake rod las JW kanggo panas ngawat-ngawati sendhi ing antarane lembaran PVC lan kothak, lantai watertight sing terus-terusan ora bisa ditindakake.

  • Pure color hospital vinyl floor

    Lantai vinil rumah sakit warna murni

    Kualitas udara: Rilis TVOC luwih murah tinimbang standar Eropa, lan kualitas udara optimal bisa dijamin.

  • Anti-static conductive vinyl sheet

    Lembar vinil konduktif anti-statis

    Lantai vinil homogen ESD nduweni fungsi anti-statis permanen amarga nggunakake jaringan statis konduktif sing digawe ing antarmuka partikel plastik bebarengan karo kinerja lantai vinil homogen umum kayata anti banyu, tahan api, tahan nyandhang, nyerep swara, tahan kimia lsp.

  • Pvc anti-slip overall stair step strip

    Pvc anti-slip stair langkah tangga sakabèhé

    Bahan utama produk kasebut yaiku bahan resin PVC anyar, kalsium karbonat alami, plasticizer non-phthalic, lan permukaané minangka lapisan tahan ausan transparan saka bahan pvc murni (kanggo nambah umur layanan). Langkah-langkah tangga duwe efek anti-slip, nyerep swara, lan duwe macem-macem warna sing bisa dipilih, sing bisa nyukupi kebutuhan ukuran tangga sing beda ing bangunan modern lan perencanaan warna kanthi umum.

  • Heterogeneous vinyl floor

    Lantai vinil heterogen

    Lantai vinil heterogen ana ing pirang-pirang lapisan kanthi proses khusus biasane saka ndhuwur nganti ngisor limang lapisan, yaiku lapisan lapisan UV, lapisan nyandhang, lapisan cetak, lapisan serat kaca, lapisan elastisitas dhuwur utawa lapisan kompak kapadhetan dhuwur lan lapisan segel mburi.

  • Tianshan  pvc vinyl flooring

    Lantai vinil pvc Tianshan

    Tahan tahan ijo, ultra-cahya, lancip, lan tahan tekanan, tahan pengaruh, anti-slip, tahan api, anti banyu, anti jamur, nyerep swara lan tahan swara, welding seamless, splicing sederhana, cepet konstruksi, macem-macem macem-macem, asam lemah lan alkali tahan korosi, konduksi panas lan anget, tahan noda, pangopènan Trep, ramah lingkungan lan bisa dianyari, lsp.

  • Nondirectional  Vinyl Floor Roll

    Roll Lantai Vinil Nondirectional

    Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.