Aksesoris jogan

Katrangan singkat:

Kanthi nggunakake rod las JW kanggo panas ngawat-ngawati sendhi ing antarane lembaran PVC lan kothak, lantai watertight sing terus-terusan ora bisa ditindakake.


Detail Produk

Tag Produk

1. Rod welding pvc
Fungsi: Kanthi nggunakake rod las JW kanggo panas ngawat-ngawati sendhi ing antarane lembaran PVC lan jubin, lantai watertight sing terus-terusan ora bisa ditindakake.

Flooring Accessories

Karakteristik
Gunakake rumus paling luweh, jubin kasebut cerah lan apik; rod kasebut homogen kanthi dimensi stabil; apik lan ing panyimpenan akeh, warna bisa dicampur kaya sing sampeyan butuhake.

Flooring Accessories002
Flooring Accessories001

2. Ketik "U" teluk cilik
Spesifikasi: 30M / roll, 150m / case

Flooring Accessories003

3. Reducer sawise mbenakake

3.After-fixing Reducer
3.After-fixing Reducer1

Spesifikasi: 25m / roll, 125m / case.
Panyimpenan: Grey, ireng.
Deskripsi produk: reducer digunakake ing lantai utawa hiasan ing tembok sing kosong, gunakake konstruksi lem.
Karakteristik materi: PVC alus, anti-tuwa, anti bakteri, tahan api, rereged, formula nontoxic.
Spesifikasi: ketebalan pinggiran nutup 3.5mm.

4. Irung tangga non-slip

4.Non-slip stair nosing1
4.Non-slip stair nosing

Spesifikasi: 3m / potong, 150m / bundel, dawa bisa dipotong miturut panjaluk sampeyan.
Panyimpenan: Grey, ireng.
Deskripsi produk: umur dawa, tahan api, kasus deformasi suhu tinggi, keamanan apik. perlindungan lingkungan, bisu, abrasi, lembab, non-slip, asam, tahan minyak, gampang diresiki. gampang dipasang, bisa didandani nganggo lem.

5. Tangga aluminium non-slip paduan aluminium

Aluminium alloy non-slip stairnosing
Aluminium alloy non-slip stairnosing1

Fitur: tampan, kuku cangkang aluminym tetep, awet, super bisa dipakai.

Spesifikasi: 3m / potong, 40 lembar / bundel, strip tertanam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane