Babagan Perusahaan

Perusahaan iki dadi pemimpin ilmu pengetahuan lan teknologi lan nggawe inovasi cerdas

Adhedhasar filosofi bisnis "kualitas, merek lan layanan", perusahaan kasebut ndhisiki ilmu pengetahuan lan teknologi lan nggawe inovasi cerdas; nggawe desain utama lan tim pangembangan industri, terus-terusan ngembangake lan nggawe inovasi pola kembang; rong lini produksi terkemuka internasional kanthi warna sing padha kanthi kapasitas produksi saben dina 240000 meter persegi, stok 600000 meter persegi, 18 seri produk lan luwih saka 400 jinis warna, kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan, medis, pendhidhikan, transportasi, olahraga , ruang pameran lsp.

  • linyi