Lantai vinil rumah sakit Ximalaya PVC

Katrangan singkat:

Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.


Detail Produk

Tag Produk

Lantai vinil homogen, uga diarani lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, digawe saka lapisan bahan sing padha, warna lan pola sing padha sajrone kekandelan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien. Tahan tahan ijo, ultra-cahya, lancip, lan tahan tekanan, tahan pengaruh, anti-slip, tahan api, anti banyu, anti jamur, nyerep swara lan tahan swara, welding seamless, splicing sederhana, cepet konstruksi, macem-macem macem-macem, asam lemah lan alkali tahan korosi, konduksi panas lan anget, tahan noda, pangopènan Trep, ramah lingkungan lan bisa dianyari, lsp.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor

Panutup lantai homogen kompak.

PUR / UV Polimer senyawa Paint padhet.

Kelas tahan nyandhang: Kelas T kelas tahan nyandhang lan nambah resistensi nyandhang.

Lingkungan - plastik sing ramah: generasi anyar plastik non phthalic sing cocog kanggo plasticizer panganan kanggo dolanan lan produk perawatan chiIdren.

Kualitas udara: Rilis TVOC luwih murah tinimbang standar Eropa, lan kualitas udara optimal bisa dijamin.

Karakteristik

Standar

Unit

Asile

Jinis jubin

Tutup Marenal

ISO 10581-EN 649

 

Lembar Homogen

Polivinil chlonde

raja jurusanM

Kriteria keamanan

Flammabilitas GB 8624-2012 kelas Bl
Resistensi slip DIN 51130 klompok R9
Koefisien gesekan dinamis EN 13893 kelas DS

Tindak tanduk

Jembaré lembar

ISO 24341-EN 426

m

2

Dawane lembar

ISO 24341-EN 426

m

20

Kekandelan umume

ISO 24346-EN 428

mm

2.0

Bobot total

ISO 23997-EN 430

kg / m2kg / ㎡

3.1

Nyandhang resistensi

EN 649

klompok

T

Stabilitas dimensi

ISO 23999-EN 434

-

X: < 0,4%

Cepet warna

ISO 105-B02

rating

> 6

Resistensi noda

EN 423

 

Ora Ana reregetan 0

Resistensi bend

GB / T 11982 2-2015

 

 ora retak

Antibakteri

ISO 22196

 

Kelas siji

Anti yodium

   

Apik

Klasifikasi

Domestik

ISO 10874-EN 685

kelas

23 tugas abot

Komersial

ISO 10874-EN 685

kelas

34 tugas abot banget

Industnial

ISO 10874-EN 685

kelas

43 tugas abot

Properti tambahan

Kursi kastor

Antistatic Behavious

Heating Underfloor Rintangan Kimia

Fitur lantai vinil sing homogen
1. Tahan tekanan, tahan aus, anti tumit
2. Anti-slip, tahan api, anti banyu
3. Ngresepi swara lan swara-bukti
4. Las mulus, splicing sederhana, konstruksi cepet
5. resistensi korosi asam asam lan alkali
6. Panas konduksi lan anget, tahan noda

Compacted homogeneous floor covering3

Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor2
Fanjingshan series homogeneous vinyl floor3

Luwih saka 18 seri 400 lantai vinil homogen sing dipilih

XM36K-104

XM36K-112

XM36K-109

XM36K-108

Ximalaya PVC hospital vinyl flooring

Lamaran

Lantai vinil sing homogen bisa tahan lalu lintas sing abot lan pewarnaan kanggo lantai pangopènan rendah sing sejatine sampurna kanggo lingkungan kesehatan lan pendhidhikan.

Compacted homogeneous floor covering7
Compacted homogeneous floor covering8
Compacted homogeneous floor covering9

600000 meter persegi stok, 24000 meter persegi produksi saben dinane.
Lantai kita dikemas kanthi ati-ati, kanggo njamin barang dikirim ing kondisi sing apik.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor8
Compacted homogeneous floor covering10

Instalasi lantai vinil sing homogen 

homogeneous vinyl floor06

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: