Lantai Vinil sing homogen

  • PVC floor

    Lantai PVC

    Lantai vinil homogen, uga dijenengi lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, yaiku lapisan saka bahan sing padha, warna lan pola sing padha ing kabeh ketebalan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien. 

  • Ximalaya PVC hospital vinyl flooring

    Lantai vinil rumah sakit Ximalaya PVC

    Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.

  • Fanjingshan antibacterial homogeneous vinyl floor

    Lantai vinil homogen antibakteri Fanjingshan

    Lantai vinil homogen, uga diarani lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, digawe saka lapisan bahan sing padha, warna lan pola sing padha sajrone kekandelan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien.

  • Tianshan  pvc vinyl flooring

    Lantai vinil pvc Tianshan

    Tahan tahan ijo, ultra-cahya, lancip, lan tahan tekanan, tahan pengaruh, anti-slip, tahan api, anti banyu, anti jamur, nyerep swara lan tahan swara, welding seamless, splicing sederhana, cepet konstruksi, macem-macem macem-macem, asam lemah lan alkali tahan korosi, konduksi panas lan anget, tahan noda, pangopènan Trep, ramah lingkungan lan bisa dianyari, lsp.