Hubungi Kita

KONTAK KAMI

Bahan Perlindungan Lingkungan Linsu Co., Ltd.

Nyuwun pangapunten tenan ngirim katrangan sampeyan lan bakal menehi reaksi cepet. Kita duwe klompok rekayasa profesional kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan kanthi rinci.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

ALAMAT

Jinshan Road, High Tech District, kutha Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0539-8518006

E-MAIL

WHATSAPP

008615564981791