Warta

  • Kepiye carane ngatasi masalah goresan lantai plastik PVC?

    Lantai plastik PVC minangka jinis dekorasi dekorasi lantai bobot entheng sing saiki misuwur ing jagad iki, uga dikenal minangka "bahan lantai ringan". Kutha iki wis diakoni sacara universal ing kutha-kutha gedhe lan menengah ing China lan digunakake umume. Lantai plastik PVC ha ...
    Waca liyane
  • Pancegahan supaya gloss ing lantai plastik PVC

    Lantai lantai plastik PVC digunakake ing papan komersial lan omah, sing nambah level adegan lan tekstur spasial. Nanging, yen sampeyan pengin jubin elastis tetep cerah lan ayu suwe, sampeyan kudu nindakake perkara kasebut sajrone proses panggunaan. Supaya tetep resik Aja nggunakake cleanin ...
    Waca liyane
  • Lantai PVC sing paling tahan tahan abrasi?

    Babagan resistensi nyandhang jubin PVC, mesthi dadi salah sawijining masalah utama sing kudu digatekake pelanggan. Tahan nyandhang jubin PVC ana gandhengane karo awake dhewe. Lantai PVC umume dipérang dadi telung jinis: ngisor kompak, ngisor umpluk lan homogen lan transparan ...
    Waca liyane
  • Katrampilan pencocokan warna lantai PVC kanggo panti jompo

    Sepuh minangka klompok sing kurang mampu ing masarakat, lan dekorasi papan dununge kudu disesuaikan karo ciri fisik lan psikologis para lansia supaya bisa nggawe lingkungan urip sing kepenak, elegan, sederhana lan trep kanthi individualitas sing luar biasa. Lantai sing cocog f ...
    Waca liyane
  • Masalah umum ing instalasi lantai PVC!

    Lantai PVC wis dadi bahan bangunan anyar sing populer ing pasar. Nanging, konstruksi sing ora bener sajrone proses meletakkan bakal duwe pengaruh sing gedhe ing efek umum. Ing ngisor iki sawetara masalah umum sing bakal mbantu nambah efektifitas jubin PVC sampeyan. Urip layanan. ...
    Waca liyane
  • Standar teknis Standar-Eropa ing lantai PVC

    Standar Eropa kanggo lantai PVC dicekak dadi EN. Wiwitane minangka standar uji coba sing ditandatangani dening 15 negara ing Komunitas Ekonomi Eropa. Standar pengujian iki dipérang dadi pirang-pirang konten. Antarane, kelas TPMF produk homogen sing asring kita ucapake asale saka ...
    Waca liyane
  • Telung poin utama kanggo mbedakake kualitas jubin PVC sing homogen

    Napa bedane kualitas lan rega lantai vinil homogen? 1. Lantai PVC bobot umume digawe saka bahan polivinil klorida, bakal ana bahan bubuk wesi (kalsium karbonat) sing sithik; isi bubuk watu bakal mengaruhi bobote lantai PVC, nanging ...
    Waca liyane
  • Cara mbusak lem ing lantai plastik PVC?

    Kepiye cara mbusak lem ing lantai sing durung mari sadurunge? Rag: Luwih becik dibersihake sadurunge lem garing lan padhet. Ing wektu iki, lem iku cair. Sejatine wis diresiki sawise digunakake utawa diusap nganggo kain, banjur usap lem sing isih ana. Alkohol: Lem ing lantai ...
    Waca liyane
  • Proses instalasi lantai PVC anti-statis

    1. Resiki lemah lan temokake garis tengah: Kaping pisanan, ngresiki slag lemah, banjur temokake tengah ruangan kanthi alat ukur, gambar garis salib tengah, lan takon garis salib supaya dibagi kanthi vertikal. 2. Nggawe ...
    Waca liyane
  • Napa lantai vinil homogen ditampa ing rumah sakit?

    1. Keamanan Lantai PVC digawe saka bahan baku PVC kanggo botol susu lan set infus medis, tanpa zat beracun, "0" formaldehida. Sanalika, yaiku proses umpluk utawa pangolahan lantai PVC liyane, elastisitas apik banget, sing bisa ...
    Waca liyane
  • Proses instalasi lantai vinil homogen

    Lantai PVC asring banget ing dekorasi kantor modern, kanthi kaluwihan anti banyu, geni, bisu, lsp. Langkah-langkah lantai PVC nalika dekorasi kaya ing ngisor iki: 1. Tuang slurry leveling mandhuwur campuran ing lantai konstruksi, bakal mili lan level lemah dhewe-dhewe. Yen des ...
    Waca liyane
  • Tips perawatan lantai vinil homogen Giqiu

    Lantai vinil homogen Giqiu wis diobati tanpa waxing. Sawise konstruksi lan reresik rampung, bisa digunakake kanthi langsung. Saliyane pangopènan sing dibutuhake sajrone digunakake, lantai Permeable sing homogen uga kudu digunakake ing sawetara detail cilik babagan kerja lan saben dinane. Ngelingi ...
    Waca liyane