Lantai Vinil Heterogen

  • Heterogeneous vinyl floor

    Lantai vinil heterogen

    Lantai vinil heterogen ana ing pirang-pirang lapisan kanthi proses khusus biasane saka ndhuwur nganti ngisor limang lapisan, yaiku lapisan lapisan UV, lapisan nyandhang, lapisan cetak, lapisan serat kaca, lapisan elastisitas dhuwur utawa lapisan kompak kapadhetan dhuwur lan lapisan segel mburi.