Pvc anti-slip stair langkah tangga sakabèhé

Katrangan singkat:

Bahan utama produk kasebut yaiku bahan resin PVC anyar, kalsium karbonat alami, plasticizer non-phthalic, lan permukaané minangka lapisan tahan ausan transparan saka bahan pvc murni (kanggo nambah umur layanan). Langkah-langkah tangga duwe efek anti-slip, nyerep swara, lan duwe macem-macem warna sing bisa dipilih, sing bisa nyukupi kebutuhan ukuran tangga sing beda ing bangunan modern lan perencanaan warna kanthi umum.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik
1. Produk tahan kompresi, resistensi dampak, koefisien gesekan tinggi, elastisitas, nyerep kejut lan anti-selip, lan proteksi kuwat.
2. tahan cuaca sing apik lan tahan suhu, cocok kanggo kabeh jinis tangga ing njero ruangan.
3. tahan banyu sing apik, gampang diresiki lan gampang dijaga.
4. Nyandhang resistensi, isolasi panas, isolasi swara, anti-statis, retensi semangat level BI, faktor keamanan dhuwur.

Pvc anti-slip overall stair step strip 5

Sisih ngisor duwe tekstur, sing nggawe produk luwih kontak karo lemah lan nambah stabilitas.
Bahan PVC antioksid dhewe, lan desain antiskid sing diangkat duwe efek sing luwih apik.

Pvc anti-slip overall stair step strip 6
Pvc anti-slip overall stair step strip 7

Babagan spesifikasi
1. Dawane bisa dipotong miturut panjaluk, warna sing beda bisa digabung bebarengan.
2. Jembar: 45cm
3. Tipis: 3mm

Pvc anti-slip overall stair step strip 9
Pvc anti-slip overall stair step strip 8

Paket
Paket nganggo tas plastik sing ditenun.

Pvc anti-slip overall stair step strip 10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane