Lantai vinil heterogen

Katrangan singkat:

Lantai vinil heterogen ana ing pirang-pirang lapisan kanthi proses khusus biasane saka ndhuwur nganti ngisor limang lapisan, yaiku lapisan lapisan UV, lapisan nyandhang, lapisan cetak, lapisan serat kaca, lapisan elastisitas dhuwur utawa lapisan kompak kapadhetan dhuwur lan lapisan segel mburi.


Detail Produk

Tag Produk

Lantai vinil heterogen ana ing pirang-pirang lapisan kanthi proses khusus biasane saka ndhuwur nganti ngisor limang lapisan, yaiku lapisan lapisan UV, lapisan nyandhang, lapisan cetak, lapisan serat kaca, lapisan elastisitas dhuwur utawa lapisan kompak kapadhetan dhuwur lan lapisan segel mburi.

Heterogeneous vinyl floor002

Fitur produk.
1. Tahan tekanan, tahan aus, anti tumit.
2. Anti-slip, tahan api, anti banyu.
3. Ngresepi swara lan swara-bukti.
4. Las mulus, splicing sederhana, konstruksi cepet.
5. resistensi korosi asam asam lan alkali.
6. Panas konduksi lan anget, tahan noda.
7. Anti-yodium, anti-statis.

Heterogeneous vinyl floor

Karakteristik

Standar

Asile

Jinis jubin

ISO 10581-EN649

Gulung lantai vinil heterogen

Materi

 

resin polivinil klorida

Flammabilitas

GB8624-2012

B1

Resistensi slip

DIN 51130

R9

Koefisien gesekan dinamis

EN13893

DS

Jembar

ISO24341-EN426

2m

Dawane

ISO24341-EN426

20m

Kandel

ISO24341-EN428

2.0mm, 3.0mm

Antibakteri

ISO22196

Sak kelas

Kandel: 2mm, 3mm

jembaré: 2m

Dawane: 20m

Heterogeneous vinyl floor001

Produk kita wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge lan sawise produksi, kanggo mesthekake kualitas produk bisa tekan standar internasional.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor2
Fanjingshan series homogeneous vinyl floor3
Compacted homogeneous floor covering3

Luwih saka 500 patter warna

More than 500 color patters
More than 500 color patters3
More than 500 color patters1
More than 500 color patters6
More than 500 color patters2
More than 500 color patters4

Lamaran

Lantai vinil heterogen bisa tahan lalu lintas lan pewarnaan kanggo lantai perawatan murah sing sejatine sampurna kanggo lingkungan kesehatan lan pendhidhikan, kayata rumah sakit, sekolah, pusat perbelanjaan, kantor dll.

Heterogeneous vinyl floor009
More than 500 color
More than 500 color patters9

700000 Persegi kothak meter

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor8
Compacted homogeneous floor covering10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane