Lantai Vinil Homogene Antibakteri Fanjingshan

  • Fanjingshan antibacterial homogeneous vinyl floor

    Lantai vinil homogen antibakteri Fanjingshan

    Lantai vinil homogen, uga diarani lantai pvc homogen, minangka jinis bahan dekorasi awak sing entheng minangka salah sawijining jinis lantai vinil sing paling populer, digawe saka lapisan bahan sing padha, warna lan pola sing padha sajrone kekandelan produk, komponen utama lantai transparan homogen non-arah yaiku bahan polivinil klorida, nambah kalsium karbonat, plastik, stabilisator, eksipien.