Langkah Tangga Plastik Sakabèhé

  • Pvc anti-slip overall stair step strip

    Pvc anti-slip stair langkah tangga sakabèhé

    Bahan utama produk kasebut yaiku bahan resin PVC anyar, kalsium karbonat alami, plasticizer non-phthalic, lan permukaané minangka lapisan tahan ausan transparan saka bahan pvc murni (kanggo nambah umur layanan). Langkah-langkah tangga duwe efek anti-slip, nyerep swara, lan duwe macem-macem warna sing bisa dipilih, sing bisa nyukupi kebutuhan ukuran tangga sing beda ing bangunan modern lan perencanaan warna kanthi umum.