Lembar vinil konduktif anti-statis

Katrangan singkat:

Lantai vinil homogen ESD nduweni fungsi anti-statis permanen amarga nggunakake jaringan statis konduktif sing digawe ing antarmuka partikel plastik bebarengan karo kinerja lantai vinil homogen umum kayata anti banyu, tahan api, tahan nyandhang, nyerep swara, tahan kimia lsp.


Detail Produk

Tag Produk

1. Lantai vinil homogen ESD nduweni fungsi anti-statis permanen amarga nggunakake jaringan statis konduktif sing digawe ing antarmuka partikel plastik bebarengan karo kinerja lantai vinil homogen umum kayata anti banyu, tahan api, tahan nyandhang, nyerep swara, tahan kimia lsp.

2. Lantai gulungan anti-statis PVC, nalika dienggo utawa disambungake menyang titik potensial sing luwih murah, ngisi daya listrik bisa dibubarake. Ditondoi kanthi resistensi antara 10 daya 2 lan 10 ohm tenaga. Lantai anti-statis anti-statis PVC digawe saka resin polivinil klorida minangka awak utama, plastik, stabilisator, pengisi, bahan konduktif lan agen kopling digawe kanthi proporsi ilmiah, polimerisasi lan proses cetakan termoplastik, lan antarmuka antar partikel PVC dibentuk Listrik statis jaringan, kanthi fungsi anti-statis permanen. Lantai kasebut katon kaya marmer lan duwe efek dekorasi sing apik. Cocog kanggo telekomunikasi, mikroelektronika, kamar komputer sing dikontrol program elektronik, kamar komputer, jubin jaringan, kebersihan lan papan liyane sing makarya instrumen lan peralatan presisi. Bahan konduktif minangka bahan nano kanthi kinerja stabil. Bahan konduktif mili langsung saka permukaan ndhuwur menyang permukaan ngisor. Struktur iki nemtokake permanen kinerja anti-statis; bahan dasar yaiku bahan pvc semi-kaku, sing duweni ciri resistensi nyandhang, tahan api lan non-slip , Ketuhi persyaratan panggunaan macem-macem papan aliran gedhe umum, kanthi resistensi kompresi sing apik; Iki minangka jinis bahan dekorasi lantai awak ringan sing paling populer ing donya saiki, uga dikenal minangka "bahan lantai awak ringan". Kauntungan saka bahan lantai anti-statis pvc Pemandangan sing éndah, bisa nyedhiyani macem-macem warna sing bisa dipilih para pangguna; elastis, krasa sikil sing apik; resistensi nyandhang, generasi debu sing kurang, resistensi tekanan lan tahan api; tahan karat, resistensi asam lemah, resistensi alkali sing lemah. Produk kasebut wis dites kanggo kinerja anti-statis sadurunge ninggalake pabrik lan memenuhi standar kualitas.

Homogeneous ESD Vinyl Floor1

2m * 20m gulung lantai vinil ESD sing homogen

anti-static conductive vinyl sheet2
anti-static conductive vinyl sheet3
homogeneous ESD vinyl floor05
anti-static conductive vinyl sheet
anti-static conductive vinyl sheet1

Kothak vinil homogen 6mm * 6mm

Homogeneous ESD Vinyl Floor4
Homogeneous ESD Vinyl Floor3

Produk konduktif produk wis dites sadurunge lan sawise produksi, sesuai karo standar kualitas.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor2
Fanjingshan series homogeneous vinyl floor3
Karakteristik Standar Unit Asile
Jinis jubin
Tutup Marenal
ISO 10581-EN 649   Lembar Homogen
Polivinil chlonde
raja jurusanM 

Kriteria keamanan

Flammabilitas GB 8624-2012 kelas Bl
Resistensi slip DIN 51130 klompok R9
Koefisien gesekan dinamis EN 13893 kelas DS

Prilaku kinerja

Jembaré lembar

ISO 24341-EN 426

m 2
Dawane lembar

ISO 24341-EN 426

m 20
Kekandelan umume

ISO 24346-EN 428

mm 2.0
Bobot total

ISO 23997-EN 430

kg / m2kg / ㎡ 3.1
Nyandhang resistensi EN 649 klompok T
Stabilitas dimensi

ISO 23999-EN 434

- X: < 0,4%Y: < 0,4%
Cepet warna ISO 105-B02 rating > 6
Resistensi noda EN 423   Ora Ana reregetan 0
Resistensi bend GB / T 11982 2-2015   ora retak
Antibakteri ISO 22196   Kelas siji
Anti yodium     Apik
Klasifikasi
Domestik

ISO 10874-EN 685

kelas 23 tugas abot
Komersial

ISO 10874-EN 685

kelas 34 tugas abot banget
Industnial

ISO 10874-EN 685

kelas 43 tugas abot
Compacted homogeneous floor covering3
ESD homogeneous vinyl floor3
ESD homogeneous vinyl floor4

Lamaran

Lantai anti-statis digunakake kanthi akeh ing ruangan komputer elektronik, kamar sing resik, kamar ijol-ijolan jarak jauh, industri manufaktur piranti elektronik, lokakarya industri mikroelektronik, kamar asepis, kamar kontrol pusat, lan lokakarya sing mbutuhake pemurnian lan bukti elektronik. Saiki digunakake ing bank, kantor pos, kereta api, obat-obatan, lan industri mikroelektronik.

ESD homogeneous vinyl floor5

600000 meter persegi stok, 24000 meter persegi produksi saben dinane.
Lantai kita dikemas kanthi ati-ati, kanggo njamin barang dikirim ing kondisi sing apik.

Fanjingshan series homogeneous vinyl floor8
Compacted homogeneous floor covering10

Instalasi

Lantai ESD konduktif kudu dipasang ing jubin Sub sing diratakan, lancar lan bebas retak, Humiditas residual kudu diuji nganti 2,5% kanthi tes CM Dumb. Tile, adesif lan situs instalasi kudu tekan suhu paling sethithik 18 paling ora 24 jam sadurunge dipasang. Lan tempel ubin kanthi lem konduktif sing sah ing ngisor 10 ohm kanggo rincian luwih lengkap babagan cara instalasi.

Installation process of anti-static PVC floor----

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane