Babagan Kita

"Giqiu" lantai kalebu merek bahan perlindungan lingkungan Linyi Linsu Co., Ltd. perusahaan iki spesialis ing riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan produk seri lantai plastik transparan sing padha. Wis institusi riset dhewe, laboratorium, pabrik produksi, lan sistem deteksi kualitas sing sampurna. 

Adhedhasar filosofi bisnis "kualitas, merek lan layanan", perusahaan iki ndhisiki ilmu pengetahuan lan teknologi lan nggawe inovasi cerdas; nggawe desain utama lan tim pangembangan industri, terus-terusan ngembangake lan nggawe pola pola kembang; rong lini produksi utama internasional kanthi warna sing padha kanthi kapasitas produksi saben dinane 240000 meter persegi , stok 600.000 meter persegi, 18 seri produk lan luwih saka 400 jinis warna, kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan, medis, pendidikan, transportasi, olahraga, aula pameran lsp.

Perusahaan iki wis lulus sertifikasi 3C, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, TUV Rhine ing Jerman pabrik inspeksi sing jero. Kabeh produk wis lulus uji coba standar internasional SGS, kalebu tahan, antiskid, tahan api, non-o-benzena, formaldehida, lsp. Produk perusahaan kanthi kualitas apik, kinerja sing apik banget lan sistem layanan purna jual sing sampurna wis akeh dingerteni lan dipercaya dening pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

display1
display

Tim kita

Our team

Tim teknik sing mumpuni biasane bakal siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Kita uga bisa ngirim sampeyan conto kanthi gratis kanggo memenuhi kabutuhan sampeyan. Upaya paling apik bisa ditindakake kanggo nawakake layanan lan produk sing cocog. Kanggo sapa waé sing kasengsem ing perusahaan lan barang, mangga kontak karo kita kanthi ngirim email utawa langsung hubungi kita. Kanggo ngerti solusi lan organisasi kita. maneh, sampeyan bisa teka ing pabrik kanggo nemtokake. Kita biasane bakal nampani tamu saka jagad iki menyang perusahaan kita.